Przykładowe menu weselne, istnieje możliwość dowolnej konfiguracji menu, własne propozycje mile widziane.
Przystawka na wejście:
Łosoś de'lux z paluszkami Crossini
Danie I (obiad):
Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
Indyk z żurawiną, kotlet schabowy, kotlet De Vollaile
ziemniaczki, kulki opiekane
mizeria, seler, marchew z brzoskwinią
Danie II:
Barszcz czerwony z pasztecikiem Francuskim
Danie III:
Gulasz w chlebie, zapiekany
Danie IV:
Szynka pieczona z kapustą zasmażaną
Zimna płyta:
Plater wędlin - 5 rodzajów
Plater mięs pieczonych:
- karczek
- schab
- indyk
Plater serów na lustrze:
- oscypek
- korbacz
- gorngonzola z białymi i czerwonymi winogronami posypana orzechami włoskimi
Galaretki (3 rodzaje)
- galaretka z kurczaka
- galaretka wieprzowa
- roladka z jajkiem
Sałatki ( 3 rodzaje)
- jarzynowa
-sos tatarki
- jesienna
Półmisek śledzi:
- śledź w zalewie
- śledź w oleju
- panga w sosie pomidorowym
Moskole z masłem czosnkowym.
Ciasta:
Tortoletka
Sernik
Babeczki z kremem
Rolada Owocowa
Rurki z kremem
Snicers
Tort weselny - 3 piętrowy
Napoje:
Sok pomarańczowy
Sok Jabłkowy
Sok z czarnej porzeczki
Coca-cola
Fanta
Sprite
Tonic
Herbata z cytryną
Kawa rozpuszczalna
Kawa parzona
Szampan na toast w cenie