menu weselne 2

Przykładowe menu weselne, istnieje możliwość dowolnej konfiguracji menu, własne propozycje mile widziane.

Przystawka na wejście: 
Befsztyk tatarski (tatar)
Danie I (obiad): 
Rosół z makaronem
Kotlet schabowy, pieczeń z ciemnym sosem, mini udka
ziemniaki, talarki opiekane
buraczki na zimno, mizeria, kapusta pekińska
Deser: 
tort
Danie II: 
Schab ze śliwką
Danie III: 
Żurek w chlebie
Danie IV: 
Placek po góralsku (gulasz z plackiem ziemniaczanym)
Zimna płyta: 
Plater wędlin - 5 rodzajów
Plater mięs pieczonych:
- karczek
- schab
- indyk
- boczek
Plater serów na lustrze:
- oscypek
- korbacz
- gornzola z białymi i czerwonymi winogronami, posypana orzechami włoskimi
Galaretki:
- galaretka wieprzowa
- galaretka z kurczaka
- roladki z jajkiem
Sałatki (3 rodzaje):
- jarzynowa
- grecka
- z kurczakiem i ananasem
Półmisek ze śledziami:
- śledź w zalewie
- śledź w oleju
- panga w sosie pomidorowym
Moskole z masłem czosnkowym
Smalec z boczkiem i cebulą
Ciasta: 
Przeplataniec
Rurki z kremem
Babeczki z kremem
Sernik
Makowiec
Rolada owocowa
Tort weselny - 3 piętrowy
Napoje: 
Sok pomarańczowy
Sok jabłkowy
Sok z czarnej porzeczki
Coca-cola
Fanta
Sprite
Tonic
Herbata z cytryną
Kawa rozpuszczalna ze śmietanką
Kawa parzona
Szampan na toast w cenie